Política de Privacitat

1. Política de Privacitat

 

IMPORTANT: us convidem a que llegeixi detingudament aquesta Declaració de privadesa per conèixer per què recopilem les seves dades personals i com són processades aquestes dades per VINTEGRIS, S.L. Av. Carrilet, núm. 3 Ciutat de la Justícia de Barcelona Edifici D – Planta 4ª 08902 de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

Aquesta política està subjecta a canvis pel que és convenient consultar cada vegada que vostè decideixi visitar-nos.

 

1.1 Àmbit

Aquesta declaració de privacitat en línia de VÍNTEGRIS S.L. és pública i accessible a tots els usuaris i clients de VÍNTEGRIS i s’aplica a tots els llocs web de VÍNTEGRIS sent www.vintegris.com el lloc o domini principal.

També s’aplica a aquells documents o missatges emesos per VÍNTEGRIS que enllacen a aquesta política o declaració de privacitat o, si escau, indiquen que s’accedeixi a ella perquè Un. Conegui l’ús que fa VÍNTEGRIS de les seves dades personals.

A continuació l’informem de manera general sobre els usos de la seva informació personal. Posteriorment es detallen aquests usos i tractaments.

1.2 Informació personal que recollim

Recopilem la seva informació personal per diversos motius,

  • Atendre sol·licituds d’informació,
  • Enviament de documentació sol·licitada sobre els nostres productes i serveis,
  • Enviaments de butlletins informatius sobre VÍNTEGRIS

A més, podem recopilar informació relacionada amb el seu ús dels nostres llocs web a través de diverses tecnologies, com l’ús de cookies.

 

1.3 Modos de recogida

Víntegris recull dades personals a través de diversos canals: en els llocs web www.vintegris.com i www.vintegris.tech versions de ordinador i mòbil) i al xat web disponible en el mateix; és possible que també recollim les seves dades quan ens comunica les seves dades per correu electrònic o mitjançant la seva crida a les nostres oficines per atendre sol·licituds i consultes.

En tot cas i sempre que sigui aplicable li donarem l’opció de negar-se al fet que usem les seves dades amb fins d’enviaments o comunicacions publicitàries.

 

1.4 Cessió a tercers

Les úniques cessions previstes de dades personals són les referents a:

  • Atenció de sol·licituds judicials.

Abans d’efectuar qualsevol altra comunicació a tercers de les indicades se l’informarà prèviament i es procedirà a obtenir la seva autorització.

 

1.5 Tractaments i usos

El client podrà revocar en tot moment l’autorització que hagi atorgat a fi de permetre que les seves dades siguin utilitzades d’una manera específica. La dita revocació d’autorització no podrà tenir efecte retroactiu.

 

1.5.1 Tractament d’enviament de documentación i informaciò sobre productes i serveis

Per a això tractem les seves dades amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre els productes, serveis i activitats de Víntegris, així com sobre una altra informació que ens pugui sol·licitar. Sense les dades sol·licitades en els formularis no serà possible l’enviament d’aquesta informació.

Les dades personals, així com la seva petició, es conservaran en els nostres fitxers mentre duri la seva relació amb VÍNTEGRIS. A cada enviament se li oferirà l’oportunitat de donar-se de baixa d’aquest tractament sense perjudici que ens torni a sol·licitar, posteriorment, la tramesa de documentació i informació.

Sobre aquest tractament de dades Un. Podrà, en cas que ho consideri necessari, exercir els següents drets:

  • D’accés per conèixer quines dades conservem i tractem.
  • De rectificació en el cas que consideri que les dades no són correctes o bé perquè han canviat (per exemple les seves dades de contacte).
  • D’oposició en cas que, tot i ser usuari de productes de VÍNTEGRIS, no desitgi rebre informació addicional sobre els serveis i productes de VÍNTEGRIS.
  • D’esborrat o supressió en el cas que ens retiri el seu consentiment per a aquest tractament.

Abans d’enviar-li qualsevol tipus de comunicació informativa sobre el serveis i productes li demanarem el seu consentiment explícit. Aquesta sol·licitud de consentiment serà renovada anualment. En cas de no rebre la seva aprovació per a aquesta renovació en un període de 6 mesos des de la sol·licitud de renovació, VÍNTEGRIS procedirà a l’eliminació de les seves dades personals relacionats amb aquest tractament de dades.

D’altra banda en cada comunicació enviada se li oferirà l’oportunitat de donar-se de baixa de les mateixes.

 

1.5.2 Altres tractaments

En els nostres llocs web efectuem altres tractaments de dades que estan adequadament regulats pels seus respectius contractes amb els nostres subscriptors i clients. En aquests contractes s’exposen els punts necessaris, inclusivament aquells relacionats amb els tractaments de dades personals. Un exemple d’aquests tractaments és el d’usuari registrat del que s’informa adequadament abans de formalitzar l’alta.

A més tots els contractes de subscripció als nostres serveis de confiança estan sota les normatives aplicables europees eIDAS i de firma electrònica. Les condicions de contractació, documentació relativa i les polítiques de seguretat aplicades les pot consultar a la nostra web segons el servei que vagi a utilitzar o contractar.

 

1.6 Enllaços externs a xarxes socials

1.6.1 Botons de xarxes socials

  • Per implementar els botons de xarxes socials com Twitter, Facebook i YouTube, i per connectar-los a les xarxes socials i llocs externs corresponents, s’utilitzen programes software de dominis que escapen al nostre control. Els usuaris han de saber que aquests llocs possiblement recopilin informació de les seves activitats a Internet, incloses les realitzades en el nostre propi lloc.
  • En fer clic en un d’aquests botons, aquests llocs registren aquesta acció i podrien utilitzar la informació recopilada. Consulteu les polítiques de privacitat respectives de cada lloc per esbrinar exactament quin ús fan de la informació recopilada i com pot desactivar o suprimir, aquesta informació.

 

1.7 Tractament de cookies

 

1.7.1 Qué són les cookies?

Una cookie és un petit arxiu de text que es transfereix a l’equip, telèfon intel·ligent o tauleta l’usuari a través del navegador web. El nostre sistema transfereix cookies a l’emmagatzematge permanent del seu dispositiu quan visita el nostre lloc web, per poder reconèixer-quan torni a visitar-nos i per ajudar-nos a millorar l’ús que els usuaris fan del nostre lloc. En utilitzar el nostre lloc web, consenteixes l’ús que fem de les cookies.

Les cookies poden ser temporals (o “de sessió”), que estan en ús únicament durant la seva visita al nostre lloc web i s’eliminen en tancar el navegador, o permanents, que es conserven en l’emmagatzematge permanent del seu dispositiu en sortir del lloc web fins que les elimini manualment o el navegador les elimini al cap d’un període de temps.

 

1.7.2 Ús de cookies

Segons el que disposen les lleis aplicables de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), informem de les cookies utilitzades al nostre website:

  • Cookies de sessió: Són cookies temporals que només existeixen fins que tanca el navegador que utilitzeu per accedir al web.
  • Cookies duradores: Aquestes són cookies que romanen en el seu arxiu de cookies després que hagi visitat la nostra web. Aquestes cookies ens ajuden a identificar-quan torni a la nostra web.

 

1.7.2.1 Perquè fem servir les cookies?

Cap de les cookies emprades a la nostra web recull informació personal identificable sobre la seva persona.

Utilitzem cookies per als següents propòsits:

  • Mantenir les preferències d’usuari. Si la nostra web té un enllaç que et permet veure el lloc web amb una font de lletra gran o sense imatges per a una millor accessibilitat, llavors una cookie s’estableix perquè aquesta preferència romangui en diferents pàgines i per quan tornis a visitar el web en un futur.
  • Monitoritzar el trànsit de la nostra web. Fem servir Google Analytics, un servei d’anàlisi web proporcionat per Google. Google Analytics utilitza cookies per ajudar-nos a analitzar com els visitants fan servir la nostra web. Per saber més sobre com s’utilitzen aquestes cookies visita el Google Privacy.
  • Per permetre certes funcions i ajudar a navegar eficientment.
  • Gestió de la sessió

 

1.7.2.2 Cookies establecidas por VINTEGRIS

Nom de la cookie Tipus de cookie Propòsit de la cookie
PHPSESSID Sesió Aquesta cookie és usada pel llenguatge PHP per permetre que les variables de sessió siguin guardades al servidor web. Aquesta galeta és essencial per al funcionament del web.
_utma, _utmb,
_ubmc, _utmz
Duradora Aquestes cookies són establertes per Google Analytic per rastrejar l’ús de la web. Aquestes cookies no s’estableixen si desconnecta les cookies per a aquesta web.

Pot trobar més informació sobre cookies a la web del Advertising Bureau www.allaboutcookies.org (en anglès).

 

1.7.2.3 Cookies establertes per terceres parts

El contingut d’aquesta web s’actualitza regularment i podríem integrar contingut d’altres webs com:

  • Twitter
  • Facebook

Quan visita una pàgina amb contingut integrat des d’algun d’aquests serveis pot exposar-te a cookies d’aquesta web. El web de VÍNTEGRIS no controla la disseminació d’aquestes cookies. Per a més informació sobre aquestes cookies ha de veure les webs d’aquestes terceres parts.

 

1.7.2.4 Com controlar i esborrar cookies

No fem servir cookies per recollir informació personal identificable sobre vostè. Si vol restringir o bloquejar totes les cookies que hem establert, o d’altres webs pot fer-ho a través de les seves opcions de navegador. La funció Ajuda del navegador li dirà com fer-ho.

La majoria dels navegadors web estan configurats per acceptar les nostres cookies i les de tercers. No obstant això, vostè pot canviar la configuració de les dues classes de cookies per acceptar-les, perquè se li demani si vol acceptar o rebutjar cada cookie que se li enviï o per rebutjar completament totes elles.

Li recomanem que, per tenir una experiència òptima del nostre lloc web, accepti les nostres cookies.

Podrà canviar la configuració de gestió de cookies realitzada pel seu navegador pot utilitzar el menú de configuració. En els següents enllaços pot trobar informació personalitzada per a les versions més habituals de navegador:

Si vol rebutjar les cookies de Google Analytics (cookie de DoubleClick de Google), visiteu el lloc web de Google Google i descarregui el complement d’inhabilitació per a navegadors de Google Analytics.

Si vol rebutjar les nostres cookies, configureu el navegador perquè ho faci i tingui en compte que en aquest cas és possible que algunes funcions de la pàgina web no estiguin disponibles i, per tant, que l’ús que faci del lloc es vegi afectat.

 

1.8 Exercici de drets

Vostè pot dirigir les comunicacions escrites per a l’exercici dels seus drets a VINTEGRIS, S.L.remetent les seves sol·licituds a la següent adreça:

Av. Carrilet, núm. 3 Ciutat de la Justícia de Barcelona Edifici D – Planta 4ª 08902 de L´Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

També pot dirigir les seves comunicacions a través dels següents canals:

  • presencialment, a les nostres oficines.
  • per correu electrònic a l’adreça incidentesRGPD@vintegris.com
  • o bé contactant al telèfon 934 329 098 on estem a la seva disposició per atendre’l.

En tot cas pot obtenir informació general sobre la privacitat i la protecció de dades personals en el següent enllaç: www.agpd.es

 

1.9 Autoritat de control

AGPD, Agència Espanyola de Protecció de Dades, és l’Autoritat de Control Estatal, davant la qual vostè pot, si escau, presentar les reclamacions que corresponguin.